OFFERTE DAKWERKEN

  Waarvoor wilt u een offerte?*

  Meerdere selecties mogelijk.

  Heeft u een hellend of plat dak?*

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze bedrijven voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
   

  Dakbedekking

  Het uiterlijk van uw huis en de bescherming tegen verschillende omgevingsfactoren worden beide bepaald door de dakbedekking.

  Is het nodig om uw huidige dakbedekking te vervangen? Of misschien bent u op zoek naar de beste dakbedekking voor een gloednieuw pand?

  dakbedekking
  dakbedekking

  Soorten dakbedekking

  Er zijn tal van mogelijkheden voor dakbedekking, waaronder EPDM, leien en dakpannen. Uw beslissing wordt voornamelijk beïnvloed door het type dak (schuin of plat), uw persoonlijke voorkeuren en uw beschikbare budget.

  Hierbij een overzicht van de verschillende dakmogelijkheden en hun kosten.

  Soort dakbedekking Gemiddelde prijs per m²
  (incl. btw en plaatsing)
  Levensduur
  HELLEND DAK
  Dakpannen € 30 – 60 30 à 50 jaar
  Leien dakbedekking € 65 – 120 25 à 100 jaar
  Dakplaten € 20 – 60 20 à 50 jaar
  Rieten dakbedekking € 70 – 95 30 à 35 jaar
  Zinken dakbedekking € 65 – € 110 50 à 125 jaar
  Groendak € 40 – 200 50 à 70 jaar
  PLAT DAK
  EPDM dakbedekking € 60 – 80 30 à 50 jaar
  Bitumen dakbedekking € 40 – 60 20 à 40 jaar
  Groendak € 40 – 200 50 à 70 jaar

  Wat voor soort dakbedekking moet ik kiezen?

  Er zijn dan ook tal van verschillende soorten dakbedekkingen, elk met unieke eigenschappen, levensduur, prijzen, enz. Maar welke dakbedekking is ideaal voor uw project?

  Dat is sterk afhankelijk van:

  De meest voorkomende dakmaterialen voor hellende daken zijn leien, pannen en dakplaten.

  Heeft u een plat dak? Dan kunt u kiezen voor bitumen of EPDM dakbedekking.

  Zowel platte als schuine daken kunnen (afhankelijk van de helling) een groendak accommoderen.

  Bent u op zoek naar een relatief goedkoop dak?

  Dakpannen en dakplaten worden snel toegepast bij schuine daken. Bitumen is de goedkoopste dakbedekking voor een plat dak (of dakbedekking).

  Is je budget wat groter?

  Voor schuine daken kun je ook kiezen voor een rieten of zinken dak als je budget wat groter is. Een groendak is de duurste optie voor een plat dak.

  Gewenste uitstraling: De uitstraling van uw woning wordt grotendeels bepaald door het dak. Houd je van een rustieke uitstraling? Een rieten dak of een groendak is dan ideaal. Wilt u liever een moderne dakbedekking plaatsen? Een zinken dak is dan een boeiende keuze.

  Levensduur: Niet alle dakbedekkingen gaan even lang mee. Zo is bitumen (dakbedekking) iets goedkoper dan EPDM, maar heeft het ook een kortere levensduur. De meest duurzame dakbedekkingsmaterialen voor hellende daken zijn natuurleien en zink. De levensduur is echter afhankelijk van de kwaliteit van het materiaal en een professionele plaatsing, ongeacht het type dakbedekking dat u kiest.

  Mogelijke uitvoering: Van de verschillende soorten dakbedekkingen zijn vaak verschillende uitvoeringen. Wilt u bijvoorbeeld betonnen of keramische dakpannen? Ga je voor synthetische of natuurlijke leien? En welke vorm, kleur en afwerking past het beste bij uw dak? Zorg ervoor dat u een gekwalificeerde dakdekker raadpleegt voor advies.

  Vul het contactformulier voor een vrijblijvende afspraak en advies op maat.

  DAKDEKKER GEZOCHT?

  Als u op zoek bent naar een dakwerker zit u hiervoor goed zit bij Algemene Dakwerken De Cock. Omdat onze website toebehoort aan een netwerk van dakwerkers kunnen we u steeds de beste service bieden aan de beste prijs.

  Door het contactformulier in te vullen sturen we uw aanvraag dakwerken door naar alle dakwerkers in de buurt van Heist-op-den-Berg en omstreken. Zo bereikt u met 1 muisklik bij alle dakwerkers in de omgeving van regio Heist-op-den-Berg. Max. 3 dakwerkers zullen met u contact opnemen.

  PERSOONLIJKE SERVICE

  De meeste dakdekkersbedrijven werken met ervaren en zelfwerkende zaakvoerders die elke dag mee op de werf staan. Zo geniet u van een persoonlijke service en kwalitatieve opvolging.

  VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

  Voor een offerte te kunnen opmaken voor dakwerken, is het belangrijk om ter plaatse de situatie te kunnen inschatten. Daarom zullen de meeste dakwerkers tot bij in Heist-op-den-Berg langskomen, waarna u een vrijblijvende offerte zal ontvangen.