OFFERTE DAKWERKEN

  Waarvoor wilt u een offerte?*

  Meerdere selecties mogelijk.

  Heeft u een hellend of plat dak?*

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze bedrijven voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
   

  Last van een daklekkage?

  Het vinden van een daklek is een lastige opgave, maar het is wel belangrijk om dit snel te doen om de schade te stoppen!

  Last van een daklekkage? Uw huis is vochtig en er begint schimmel op de muren te groeien. Het snel opsporen van een daklekkage is belangrijk omdat vochtproblemen op uw dak voor flinke schade kunnen zorgen.

  Hoe sneller u uw daklekkage kan laten herstellen, hoe beter. Het kan u veel kosten besparen. De schade zal erger worden en de kosten zullen toenemen naarmate u langer wacht. Daarom is het cruciaal dat je snel beweegt!

  Plan een tijdige dakinspectie met een dakwerker.

  daklekkage
  daklekkage

  Wat veroorzaakt daklekkages?

  Er kunnen verschillende redenen zijn waarom uw dak lekt. Uitzoeken is cruciaal, zodat u kunt beslissen welke acties u moet ondernemen.

  Een overzicht van de meest voorkomende oorzaken van daklekkages:

  1. Verstopte dakgoot: Een verstopte dakgoot is een veel voorkomend teken dat uw dak lekt. Verstoppingen kunnen optreden als er zich te veel vuil in uw dakgoot begint te verzamelen. Zeker als de bladeren in de herfst vallen. Het kan problematisch zijn als het begint te regenen terwijl uw dakgoot verstopt is. Zorg er daarom voor dat u uw dakgoten op tijd schoonmaakt.
  2. Beschadigde dakpannen: Als uw dak schuin heeft dan kan het zijn dat kapotte of gebarsten dakpannen niet goed aansluiten op elkaar waardoor een daklekkage ontstaat. Een stevige dakbedekking zorgt voor een waterdicht dak. Gelukkig kunt u eenvoudig een dakwerker inhuren om deze dakbedekking te vervangen!
  3. Slechte afvoer: Bij een plat dak wordt een daklek vaak veroorzaakt door een slechte afvoer van regenwater. Hierdoor komt er vocht tussen de naden waardoor er een lekkage ontstaat. Houd er rekening mee dat de afvoer niet altijd de schuld is als er water op uw plat dak staat. Het kan ook zijn dat uw dak doorzakt. Sluit dit dus eerst uit!
  4. Een andere factor is een daklood dat beschadigd is. Het kan zijn dat uw dak niet meer goed overloopt, waardoor vocht kan binnendringen. Een regelmatige dakreiniging voorkomt vaak zulke problemen en kosten doordat bij iedere dakreiniging de dakwerker ook het dak inspecteert.
  5. Het kan zijn dat uw dak om een ​​andere reden lekt, zoals een slechte dakisolatie. Een goede dakisolatie is daarom cruciaal om zowel een daklekkage te voorkomen als om uw huis warm te houden.

  Hoe kan een lekkend dak gerepareerd worden?

  Uiteraard bepaalt de oorzaak van uw lekkage hoe u deze kunt verhelpen.

  Hieronder een overzicht van de oplossingen om een daklekkage te repareren.

  Verstope dakgoot

  Dakreiniging, en daarbij het ontmossen van daken en schoonmaken van de dakgoten  is de eenvoudige oplossing als een verstopte dakgoot de oorzaak is van uw lekkage.

  Slechte dakbedekking

  U moet de dakpannen laten vervangen als de kapotte niet goed passen. In het slechtste geval kan iets simpel als het niet tijdig vervangen of herstellen van uw dakbedekking leiden tot een dakrenovatie.

  Slechte afvoer

  Het installeren van een extra dakafvoer heeft de voorkeur als uw huidige dakafvoer niet aan uw wensen voldoet. Uw dak kan doorbuigen als er gedurende langere tijd te veel water op staat, wat ernstigere problemen kan veroorzaken. Stel dit dus niet te lang uit.

  Zinkwerken

  Is het lood op uw dak kapot? Dan is verlengen de beste optie. Ook hiervoor kunt u terecht bij een deskundige!

  Dakisolatie

  Het is een goed idee om uw dakisolatie te laten vervangen als de lekkage wordt veroorzaakt door onvoldoende dakisolatie.

  DAKDEKKER GEZOCHT?

  Als u op zoek bent naar een dakwerker zit u hiervoor goed zit bij Algemene Dakwerken De Cock. Omdat onze website toebehoort aan een netwerk van dakwerkers kunnen we u steeds de beste service bieden aan de beste prijs.

  Door het contactformulier in te vullen sturen we uw aanvraag dakwerken door naar alle dakwerkers in de buurt van Heist-op-den-Berg en omstreken. Zo bereikt u met 1 muisklik bij alle dakwerkers in de omgeving van regio Heist-op-den-Berg. Max. 3 dakwerkers zullen met u contact opnemen.

  PERSOONLIJKE SERVICE

  De meeste dakdekkersbedrijven werken met ervaren en zelfwerkende zaakvoerders die elke dag mee op de werf staan. Zo geniet u van een persoonlijke service en kwalitatieve opvolging.

  VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

  Voor een offerte te kunnen opmaken voor dakwerken, is het belangrijk om ter plaatse de situatie te kunnen inschatten. Daarom zullen de meeste dakwerkers tot bij in Heist-op-den-Berg langskomen, waarna u een vrijblijvende offerte zal ontvangen.