OFFERTE GEVELRENOVATIE

  Welk type woning heeft u?*

  Hoe wilt u uw gevel renoveren?*

  Wat is de oppervlakte van uw gevel*

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze bedrijven voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
   

  Gevelrenovatie

  Uw woning is reeds geïsoleerd, maar u wilt uw gevel wel een nieuwe look geven?

  Gevelrenovatie is het antwoord als u de huidige gevel wilt vernieuwen.

  Of is uw gevel nog niet geïsoleerd? Hoog tijd om dit in orde te brengen. Bij dergelijke gevelrenovatie is het uiteraard ook de moment om te kijken naar nieuwe gevelbekleding.

  Uw gevel opfrissen

  Hieronder vindt u een overzicht van de technieken voor het opfrissen van uw gevel.

  Optie 1: Reiniging van de gevel

  Gevelreiniging is zeker iets om rekening mee te houden als uw huidige gevel in goede staat is maar er gedateerd en vuil uitziet. Een van de goedkoopste manieren om uw gevel te renoveren, is door deze schoon te maken.

  Na reiniging kan worden voorkomen dat de gevel vocht en vuil opneemt, waardoor deze er jarenlang als nieuw uit blijft zien.

  Hoe wordt een gevel gereinigd?

  • zandstralen
  • nevelstralen
  • chemische reiniging
  • stoom gebruiken

  Lees hier meer over deze gevelreinigingstechnieken.

  Welke aanpak moet ik gebruiken?

  Het type gevelbekleding en de mate van vervuiling bepalen de beste reinigingstechniek voor uw gevel. Er komt altijd een specialist ter plaatse om de situatie te beoordelen. Op basis van zijn analyse, het oppervlak van de gevel en de moeilijkheidsgraad maakt hij vervolgens een vrijblijvende offerte.

  Optie 2: Verf de gevel

  U kunt ervoor kiezen om de huidige gevel te renoveren door een nieuwe verflaag te geven als u zoveel mogelijk van het zicht op de gevel intact wilt houden.

  Het schilderen van een gevel is minder duur dan het plaatsen van nieuwe bekleding en het is ook eenvoudiger uit te voeren omdat er geen wijzigingen aan de ramen, deuren of dak nodig zijn.

  Optie 3: Uw gevel kaleien

  Gevel kaleien is een vorm van schilderen. Dit komt doordat de buitenmuur een laag kalkpleister krijgt die met een kwast wordt aangebracht. Deze werkwijze geeft uw huis een landelijke uitstraling.

  Deze methode van gevelrenovatie maakt het ook eenvoudig om oneffenheden in de buitenmuur te verdoezelen. Daarom heeft het bekleden van de gevel veel aantrekkelijke voordelen. Het is ook een redelijk goedkope manier om het uiterlijk van de gevel volledig te vernieuwen.

  Optie 4: Spuitkurk aanbrengen op uw gevel

  Het spuiten van kurk op de gevel heeft een aantal voordelen, waaronder een goede geluids- en warmte-isolatie, vochtwering voor de buitenmuur en dampdoorlatende eigenschappen. De stof kan op verschillende ondergronden worden aangebracht.

  De buitenmuur is bedekt met meerdere lagen spuitkurk. Er zijn verschillende kleuren en korrelgroottes beschikbaar. Bovendien is het materiaal een groen product.

  Optie 5: Voegen herstellen

  Gebroken voegen zijn niet alleen lelijk, maar ook bijzonder gevaarlijk voor het huis. Als zich eenmaal vocht in de buitenmuur heeft opgehoopt, kunnen er barsten ontstaan ​​door bevriezing. Het repareren en renoveren van de voegen is een duurzame en betrouwbare oplossing.

  De beschadigde voegen worden vervolgens weggesneden of weggeslepen. Vervolgens worden vuil en voegresten van de gevel verwijderd. Daarna kunnen de nieuwe voegen worden aangebracht.

  Gevelisolatie plaatsen + nieuwe gevelbekleding

  Wilt u de buitenmuren isoleren?

  Voor het aanbrengen van gevelisolatie dient eerst de huidige gevelbekleding te worden verwijderd. Er wordt dan nieuwe gevelbekleding aangebracht.

  De keuzes voor het vervangen van de gevelbekleding zijn:

  • Houten bekleding
  • Aluminium
  • PVC
  • Leien
  • Steenstrips,
  • Vezelcement
  • Crepi (gevelbepleistering)

  Lees hier meer over al deze soorten gevelbekleding.

  De kosten van een gevelrenovatie zijn afhankelijk van een aantal factoren. Denk aan de bereikbaarheid van de woning, de gebruikte materialen, de totale oppervlakte van de gevel en de complexiteit van de constructie.

  Bent u op zoek naar een specialist om uw gevel te renoveren?

  Vul vrijblijvend ons contactformulier in, dan nemen we snel contact met je op!

  DAKDEKKER GEZOCHT?

  Als u op zoek bent naar een dakwerker zit u hiervoor goed zit bij Algemene Dakwerken De Cock. Omdat onze website toebehoort aan een netwerk van dakwerkers kunnen we u steeds de beste service bieden aan de beste prijs.

  Door het contactformulier in te vullen sturen we uw aanvraag dakwerken door naar alle dakwerkers in de buurt van Heist-op-den-Berg en omstreken. Zo bereikt u met 1 muisklik bij alle dakwerkers in de omgeving van regio Heist-op-den-Berg. Max. 3 dakwerkers zullen met u contact opnemen.

  PERSOONLIJKE SERVICE

  De meeste dakdekkersbedrijven werken met ervaren en zelfwerkende zaakvoerders die elke dag mee op de werf staan. Zo geniet u van een persoonlijke service en kwalitatieve opvolging.

  VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

  Voor een offerte te kunnen opmaken voor dakwerken, is het belangrijk om ter plaatse de situatie te kunnen inschatten. Daarom zullen de meeste dakwerkers tot bij in Heist-op-den-Berg langskomen, waarna u een vrijblijvende offerte zal ontvangen.