OFFERTE DAKISOLATIE

  Wat wilt u isoleren?*

  Wat is de oppervlakte (m2) van uw dak (ongeveer)?*

  Enkel getallen invullen.

  Is er momenteel een onderdak aanwezig?*

  Gaat het om een nieuwbouw of bestaande woning?*

  Moeten er ook nog andere werken uitgevoerd worden?*

  Meerdere selecties mogelijk.

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze bedrijven voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
   

  Dakisolatie

  Waarom dakisolatie? Warmte stijgt. Voor woningen die niet of slecht geïsoleerd zijn, betekent dit dat er gemiddeld 25% warmte door het dak verloren gaat. De installateurs van Dakwerken De Cock kunnen dit verhelpen! Dakwerken De Cock isoleert zolders, gevels en daken.

  Het is duidelijk dat dakisolatie in geen enkele woning mag ontbreken. Zowel in een bestaande woning als in een nieuwbouw woning loont het zeker de moeite om het dak te isoleren. Bij het isoleren is het niet alleen de keuze van het materiaal belangrijk maar ook een goede plaatsing is van belang.

  Dakisolatie & zolderisolatie

  Dakisolatie is ongetwijfeld de meest eenvoudigste en rendabelste ingreep van alle energiebesparende maatregelen. Dakwerken De Cock is gespecialiseerd in het isoleren van platte daken, hellende daken, puntdaken en zolderkamers.

  Wij isoleren zowel langs de binnenzijde als de buitenzijde bij hellende daken.

  Dakisolatie – Heb ik recht op premies?

  De Vlaamse Overheid wil dat tegen 2020 elke woning voorzien is van dakisolatie! Dat is een serieuze uitdaging, maar dat wil ook zeggen dat nu het ideale moment is voor dakisolatie en gevelisolatie, omdat u aanspraak kan maken op verschillende isolatiepremies.

  Zelf uw dakisolatie plaatsen? Het is eigenlijk de moeite niet meer om zelf uw dakisolatie te plaatsen. Als u kiest voor een erkende aannemer zoals dakwerken De Cock, dan zijn uw isolatiepremies dubbel zo hoog waardoor het verschil niet alleen minimaal is, u bent namelijk 100% zeker van kwaliteit & garantie.

  Voordelen dakisolatie & gevelisolatie:

  1. Is uw woning ouder dan 25 jaar? Dan kan u aanspraak maken op een renovatiepremie.
   Lees hier alles over de renovatiepremie.
  2. Dakisolatie premie via uw netbeheerder (Eandis of Infrax). Er zijn wel enkele voorwaarden. Uw woning moet o.a. aangesloten zijn bij uw netbeheerder sinds 1 januari 2006.
  3. Belastingvermindering:
   – Enkel geldig als uw dakisolatie geplaatst is door een erkend aannemer.
   – U kan 30% van uw factuur inbrengen voor belastingvermindering (max. €2930).
   – Uw woning moet minstens 5 jaar oud zijn.
   – Ook uw zolder en plafond komen in aanmerking.
   – Zowel voor huurders als eigenaars.

  Dakisolatie via Dakwerken De Cock? Als u voor ons kiest, geven wij u graag persoonlijk advies over alle mogelijkheden! Aarzel niet om ons te contacteren of om vrijblijvend een afspraak te maken.

  DAKDEKKER GEZOCHT?

  Als u op zoek bent naar een dakwerker zit u hiervoor goed zit bij Algemene Dakwerken De Cock. Omdat onze website toebehoort aan een netwerk van dakwerkers kunnen we u steeds de beste service bieden aan de beste prijs.

  Door het contactformulier in te vullen sturen we uw aanvraag dakwerken door naar alle dakwerkers in de buurt van Heist-op-den-Berg en omstreken. Zo bereikt u met 1 muisklik bij alle dakwerkers in de omgeving van regio Heist-op-den-Berg. Max. 3 dakwerkers zullen met u contact opnemen.

  PERSOONLIJKE SERVICE

  De meeste dakdekkersbedrijven werken met ervaren en zelfwerkende zaakvoerders die elke dag mee op de werf staan. Zo geniet u van een persoonlijke service en kwalitatieve opvolging.

  VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

  Voor een offerte te kunnen opmaken voor dakwerken, is het belangrijk om ter plaatse de situatie te kunnen inschatten. Daarom zullen de meeste dakwerkers tot bij in Heist-op-den-Berg langskomen, waarna u een vrijblijvende offerte zal ontvangen.