OFFERTE DAKRAMEN

  Waarvoor wilt u een offerte?*

  Moeten er ook andere werken uitgevoerd worden?*

  Meerdere selecties mogeijk.

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze bedrijven voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
   

  Dakramen plaatsen

  U kunt de ruimte vergroten en meer licht binnenlaten door een dakraam op zolder te plaatsen.

  De zolder kan worden omgevormd tot een ruime ruimte die kan worden gebruikt als slaapkamer, hobbyruimte of kantoor door toevoeging van een dakraam.

  Soorten dakramen

  Er zijn verschillende soorten dakramen, maar de meest bekende zijn de uitzetbare en draaibare dakramen. De manier waarop het venster wordt geopend, varieert tussen hen.

  Velux, Roto en Fakro zijn bekende producenten.

  dakramen
  dakramen

  Dakramen die kunnen draaien (draairamen)

  Dit soort dakraam kan 180 graden worden gedraaid omdat het om een ​​centrale as draait. Daken met een dakhelling tussen 15° en 90° zijn geschikt voor draaibare dakramen.

  Ze hebben een ventilatieklep, waardoor het niet nodig is om het raam te openen om de ruimte te ventileren. Bovenaan zit een draaibare dakraamgreep, zodat je meer meubels onder het raam kwijt kunt.

  Uitschuifbaar dakraam (onderramen)

  Het raam scharniert niet om een ​​centrale as zoals een roterend dakraam; in plaats daarvan zijn de scharnieren aan de bovenkant bevestigd. Hierdoor kan het raam 45° naar buiten worden gedraaid.

  De onderkant is waar het raam wordt bediend. Bovendien hebben sommige dakramen de mogelijkheid om te draaien en uit te breiden. Pop-up dakramen werken met dakhellingen van 15° tot 55°.

  dakraam
  dakraam

  Dakraam met plat dak

  Andere systemen, zoals lichtstraten, dakkoepels en lichtkoepels, zijn geschikt voor platte daken en kunnen de hoeveelheid daglicht die een ruimte binnenkomt vergroten.

  Elektrische onderdelen kunnen worden geïnstalleerd in dakramen en dakramen om opening op afstand mogelijk te maken. Dit is vooral handig op moeilijk bereikbare plaatsen. Wanneer het installeren van een dakraam niet haalbaar of wenselijk is, zijn lichtkoepels een geweldige manier om daglicht naar die locaties te brengen.

  lichtkoepel
  lichtkoepel

  Balkonvenster

  Een uitzetbaar raam en een verticaal uitbreidbaar onderdeel vormen samen een balkonraam. Een balkonraam heeft twee aparte openingen. Het onderste raam doet tevens dienst als balustrade in wat eigenlijk een soort uitklapbaar minibalkon is. Op deze manier, ook al ben je niet echt buiten, voelt het alsof je bent. Andere constructies, zoals het dakterrasraam, zijn beter geschikt als je echt naar buiten wilt.

  Dakkapel

  Op een schuin dak kun je ook een balkon, dakterras of dakkapel creëren door uitzetramen te combineren met naar buiten scharnierende deurelementen. Er zijn unieke pakketten op de markt waarmee u dit kunt bereiken. Houd er rekening mee dat voor dit soort constructies een bouwvergunning vereist is omdat de gevel van uiterlijk verandert en de functie verandert.

  dakkapel
  dakkapel

  DAKDEKKER GEZOCHT?

  Als u op zoek bent naar een dakwerker zit u hiervoor goed zit bij Algemene Dakwerken De Cock. Omdat onze website toebehoort aan een netwerk van dakwerkers kunnen we u steeds de beste service bieden aan de beste prijs.

  Door het contactformulier in te vullen sturen we uw aanvraag dakwerken door naar alle dakwerkers in de buurt van Heist-op-den-Berg en omstreken. Zo bereikt u met 1 muisklik bij alle dakwerkers in de omgeving van regio Heist-op-den-Berg. Max. 3 dakwerkers zullen met u contact opnemen.

  PERSOONLIJKE SERVICE

  De meeste dakdekkersbedrijven werken met ervaren en zelfwerkende zaakvoerders die elke dag mee op de werf staan. Zo geniet u van een persoonlijke service en kwalitatieve opvolging.

  VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

  Voor een offerte te kunnen opmaken voor dakwerken, is het belangrijk om ter plaatse de situatie te kunnen inschatten. Daarom zullen de meeste dakwerkers tot bij in Heist-op-den-Berg langskomen, waarna u een vrijblijvende offerte zal ontvangen.